Vår- och sommarhälsning

Först och främst vill jag tacka för förtroendet, som jag har fått som ordförande för Televeteranerna.

För er som inte vet vem jag är så var jag anställd vid Televerket/ Telia 1968–2011, det blev alltså 43 år. Jag började som semestervikarie på AGF-stn i Borås. Därefter blev det dirigering, införande av TAD Fiplex och Telsims. Förbättring av leveranstider för ISDN osv. De sista åren var jag placerad i Farsta och arbetade med affärsutveckling för bredbandsprodukterna samt som projektledare. Ett projekt var när Försäkringskassan skulle lägga ner de flesta av sina kontor i Sverige och där Försäkringskassan inte alls var nöjda med Telias leveranser. Vi lyckades vända detta till en nöjd kund. I samband med detta fick jag också besöka Försäkringskassans huvudkontor i Sundsvall, tillsammans med Försäkringskassans projektledare för leveranser, som det visade sig att han bodde i Gånghester.

Idag arbetar jag lite extra som teatervärd och i receptionen på Kulturhuset, samt som tentavakt vid Högskolan.

Våren är i antågande, vi har flyttat fram klockan och små vårtecken börjar komma upp i trädgårdarna. Många av er känner nog precis som jag att det känns skönt att få träffas igen. Ett sådant exempel var vid vårt årsmöte på Ribbingsgården i mars, dit det kom 84 televeteraner, stort tack till gamla styrelsen som fixat denna träff. Jag har också förstått att de lokala klubbarna är på gång med aktiviteter. Jag är mycket tacksam för om ni kontaktar oss i styrelsen gällande aktiviteter och synpunkter som ni vill att vi skall ta tag i.
Gunn- Britt Scherdin
Ordförande