Borås

Teaterbesök Borås Stadsteater

Till höstens föreställningar är det svårt att reservera biljetter eftersom det endast finns 50 biljetter till varje föreställning och då det är gästspel kan jag inte köpa biljetter som teaterombud.
Priset är därför 220 kr för pensionärer. Ordinarie pris 300 kr.

Intressanta förställningar kan vara Törs du öppna din dörr när någon knackar på! 25-28 november, 19.00.
Stora scenen och Outlines. 3 oktober,18.00. Stora scenen.

Se vidare höstens program, boråsstadsteater.se.

Gunn-Britt

Teater i Coronatider
Vi på Borås Stadsteater följer och anpassar oss efter myndigheternas råd och restriktioner gällande Corona, Covid-19 och vidtar utifrån det ett antal åtgärder i salongen i samband med höstens föreställningar. Vi vill att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

Alla föreställningar hålls på Stora scenen (bortsett från lunchteatern som hålls i teaterfoajén). Antalet biljetter till varje föreställning är, i linje med folkhälsomyndighetens rekommendationer, begränsat till max 50 stycken (antalet platser på Stora scenens parkett är 326 stycken). Alltså finns det gott om plats för distans mellan dig och de andra i publiken.

Biljetterna säljs onumrerade och du väljer själv var du vill sitta. Varannan rad i salongen är avspärrad för att skapa nödvändig distans framåt/bakåt. För distans i sidled lämnas minst 4 stolar tomma mellan varje sällskap. Teatervärldar på plats hjälper till att se till att instruktionerna hålls. Givetvis får du sitta tillsammans med ditt sällskap.

Krister Classons hyllning till The Beatles! – Sagateatern.

Föreställningen är flyttad till april 2021.