Vår- och sommarhälsning

När jag skriver detta så är vi i slutet på mars och jag måste säga, att jag verkligen längtar efter våren och de små vårtecknen som jag älskar att se, tussilago, vitsippor osv. Tyvärr har jag inte sett dem ännu, men på väg till vårt årsmöte i Skara i förra veckan, såg jag tranor, så våren är på gång, jag lovar.

Det var otroligt roligt att så många som 81 personer mötte upp vid vårt årsmöte.

Aktiviterna är i full gång i våra lokala klubbar, och nu när vi går in april månad så är det snart dags för lite våravslutningar. Jag vill passa på att rikta ett stort TACK till alla kontaktombud, för all tid som ni lägger ner för att fixa trevliga och mycket uppskattade träffar i klubbarna.

Nu hoppas jag, som är en riktig vår-och sommarmänniska, att ni njuter så mycket det går av våren och sommaren. Själv har jag en hel del som jag skall försöka fixa i stugan och förhoppningsvis blir det mycket bad, sol och värme.

OBS!! Glöm inte att ta kontakt med oss i styrelsen om du har något som du vill att vi skall göra eller som du har synpunkter på.

Gunn-Britt Scherdin