Föreställningar på Borås Stadsteater i höst

Rabatterade teaterpriser.
Två tillfällen är bokade till varje föreställning. ”Antigone”  onsdag 21 september kl. 19.00 samt lördag 24 september kl. 18.00. Lilla scenen, pris 85 kr.
”Små äktenskapliga brott” torsdag 29 september samt lördag 1 oktober kl. 18.00. Stora scenen, pris 100 kr.
Dessa priser gäller endast första veckan efter premiären, för oss, eftersom jag är teaterombud. Därför vill jag gärna veta senast 1 september, om intresse finns.
Anmälan till gunn-britt.scherdin@telia.com eller 070-6517699.

 

Antigone

En mörk, vacker och oväntad utgrävning genom ett taktilt kollage av minnen, utsatthet, sorg och kärlek.

Antigone bryter mot lagen och riskerar sitt liv för rätten att begrava sin älskade broder. Men bara genom att finnas till tycks hon störa maktordningen. Antigone, av grekiska antimot” och gonefödelse”. Berättelsen om Antigone är en resa ner i det fördolda, om arvsynd och ärvd makt.

Se vidare Borås Stadsteaters hemsida.

Små äktenskapliga brott

En filmisk relationsdeckare i förvillande jakt på svar.

Gåtorna är många när Lisa och Gilles kommer hem till lägenheten igen efter vistelsen på sjukhuset. Gilles har under oklara omständigheter utsatts för ett trubbigt våld mot huvudet som lämnat honom fullständigt oviss om sitt tidigare liv. Eller? I ögat av stormen som blåser upp runt om dem är spelplanen full av överraskande vändningar som sätter relationen på spel. Nya omständigheter avtäcks, bedrägligt lugn störtar ner i nya skräckscenarier och skört förtroende går i kras. Samtidigt som de trevar efter varandra turas de om att lägga nya bitar av sylvassa fakta till pusslet som tids nog ska avslöja en ny, förbluffande sanning.

Se vidare Borås Stadsteaters hemsida.